APACE

Om als organisatie te kunnen innoveren is het van essentieel belang dat u beschikt over een IT-infrastructuur die flexibiliteit en snelheid van handelen op een veilige manier ondersteunt. En die bovendien op eenvoudige wijze inzicht biedt in de gemaakte kosten. Public Cloud providers zoals Azure en AWS bieden dit soort diensten. Maar hoe kunt u daar het beste gebruik van maken?

U kunt natuurlijk starten met de inhuur van consultants die u hierin adviseren. Of u gaat direct aan de slag met het uitrollen van systemen in de Public Cloud. In het eerste geval zit u veelal vast aan een kostbaar traject met weinig garantie op een bruikbaar eindresultaat. In het tweede geval is het risico groot dat u al snel opgezadeld zit met een onoverzichtelijke infrastructuur, waarover u snel de controle kwijtraakt.
Bij UniqA geloven we dat het anders kan. Met onze oplossing:
  • Maakt u een snelle start op basis van een gedegen fundament middels een resultaatgerichte aanpak.
  • Bent u in staat op een veilige, gecontroleerde wijze snel gebruik te maken van al de gemakken die de Cloud biedt.
  • En kan uw organisatie zich nog steeds aan architectuur standaarden houden, zonder dat de business dit als lastig en traag ervaart.
Onze UniqA Public Cloud architectuurdienst, Adaptable Architecture for Cloud Environments, kortweg APACE, levert snel een goed doordacht en concreet resultaat op. 

In korte tijd krijgt u niet alleen een compleet gedocumenteerde architectuur, maar implementeren we deze ook nog via code voor u in Azure of AWS. Als onderdeel hiervan beschikt u over een business relevant kostenmodel en een aantal basis infrastructuur componenten die zorgen voor een goed Cloud fundament.

De door ons ontwikkelde producten zijn gebaseerd op onze jarenlange architectuurkennis en ervaring en zijn volledig getest in Azure en AWS. Hierdoor zijn zij direct voor 80 procent bruikbaar. De laatste 20 procent gaan we samen met u invullen.

Met APACE maakt u een veilige start in de Public Cloud die toekomstvast is, helder inzicht geeft in de kosten én ervoor zorgt dat de connectiviteit goed en secure is. Bovendien heeft de business alle vrijheid om Clouddiensten af te nemen op dat fundament. Snel, flexibel en kosteninzichtelijk.

Beknopte werkwijze van APACE

Onderstaande werkwijze geeft een globaal inzicht hoe deze dienst in uw organisatie tot stand komt:
  • Tijdens het intakegesprek gaan we met elkaar bepalen hoe deze dienst het best toepasbaar is binnen uw organisatie.
  • We geven een workshop die tot doel heeft de laatste 20% inzichtelijk te maken en verdere uitleg te geven over de werkwijze.
  • Aan de hand van de output van deze workshop gaan we de gewenste aanpassingen in de documenten en in de code verwerken.
  • Nadat de aangepaste code getest is, zal de implementatie gedaan worden op uw Cloud naar keuze (Azure en/of AWS).
  • Tot slot zal er een overdracht plaatsvinden en kunt u aan de slag in de Public Cloud.
Wilt u meer weten over APACE® en de overige dienstverlening die UniqA te bieden heeft? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.